9 super facilități care te așteaptă vara asta la Pensiunea Bocrită din Maramureș

Maramureșul este o zonă liniștită, unde poți merge pentru a te deconecta de la viața cotidiană, a uita de stres și a-ți reîncărca bateriile cu energie. Astfel, atunci când vrei să te bucuri de un concediu pe plaiuri românești, este ideal să vii în Maramureș!

Am povestit deja despre motivele extrem de intemeiate pentru care merită să o faci. Citește articolul Află de ce trebuie neapărat să ajungi în Maramureș și le vei afla!

Astăzi plănuim însă să te ajutăm să găsești răspuns la întrebarea „ce pensiune din Maramureș să aleg?”. Fiindcă, deși ai decis că te îndrepți încoace, mai sunt câțiva pași pe care trebuie să îi parcurgi până la a te relaxa cu totul.

Dacă drumul depinde doar de tine, noi îți prezentăm Pensiunea Bocrită și ce include oferta în această vacanță din Maramureș vara. Parcurge rândurile de mai jos și îți vei da seama dacă este sau nu locația perfectă pentru tine și cei dragi.

9 super facilități care te așteaptă vara asta la Pensiunea Bocrită din Maramureș

1. Ciubăr

Pe căldura asta tot ce ne dorim este o modalitate de a ne răcori. Pricina sună tot mai tentant pe măsură ce cresc gradele din atmosferă pe parcursul zilei.

Noi îți aducem ceva mai special: un ciubăr cu apă curată mereu, pe care îl poți împărți numai cu apropiații tăi sau, de ce nu, singur. Vei vedea că vara este mult mai suportabilă când o privești din ciubăr!

2. Hamac

Un sejur în Maramureș înseamnă de cele mai multe ori inclusiv și meditație. La Pensiunea Bocrită poți face acest lucru foarte bine și ușor legănându-te în hamac.

Bineînțeles, ai ocazia să transformi apoi cele câteva clipe de evadare în minute sau ore prin intermediul lecturii unei cărți reușite. Nu te limita la călătoria fizică, ci descoperă noi orizonturi nebănuite!

3. Mâncare tradițională

Cauți o cazare în Maramureș cu mâncare tradițională maramureșeană? Îți punem la dispoziție o mulțime de preparate specifice locului, cu ingrediente proaspete, luate de la locuitorii satului. Practic, o vizită la noi îți oferă experiența unui adevărat localnic.

Prin urmare, în funcție de preferințele tale, îți asigurăm micul dejun și cina sau un regim de demipensiune. Prețurile sunt afișate pe pagina principală a site-ului nostru.

4. Biliard

Seara, după ce ai bătut în lung și în lat Maramureșul, îți dorești un alt fel de relaxare, care vine prin distracție, mult râs și voie bună. Ce poate fi mai amuzant decât un joc de biliard împreună cu prietenii sau familia?

Nici măcar nu trebuie să fii vreun împătimit al jocului. E suficient să îți exersezi puțin mâna sau, în cazul în care nu ai mai jucat, să înveți ceva nou.

5. Terase

Maramureșul este o oază de liniște și pace. Știm că asta te atrage poate cel mai mult aici și te ajutăm să profiți la maxim de această binecuvântare.

De aceea, am amenajat terase unde să poți sta fără probleme și să admiri peisajul din Maramureș, să inspiri profund aer curat și să faci tot felul de planuri sau pur și simplu să trăiești momentul din plin. Lucrurile mici sunt cele care contează și fac diferența!

6. Camere single, duble și triple

Vii în vacanță de unul singur, cu persoana iubită sau cu familia? Indiferent de situația în care te afli, avem camere pe gustul tău!

Scopul nostru este de a te face să simți că Pensiunea Bocrită este casa ta departe de casă. Toate condițiile sunt făcute efectiv pentru a îndeplini acest scop.

De asemenea, important de menționat este faptul că unele camere dispun inclusiv și de baie proprie.

7. Zonă centrală față de marile atracții turistice

Desigur, odată ajuns în Maramureș, te gândești ce obiective turistice să vizitezi mai întâi. Vestea bună e că, dacă te cazezi la Pensiunea Bocrită, nu e nevoie să te chinui să îți faci un itinerariu foarte complicat.

Ne situăm într-un punct central față de zonele turistice de mare interes din Maramureș. Ne referim aici la Mocănița, Cascada Cailor, Cimitirul Vesel etc.

8. Internet, cablu TV

Evadarea e bună cu o limită, nu-i așa? Nu e nimic greșit în a-ți dori să împărtășești cu cunoscuții tăi poze din vacanța de vis pe care o trăiești.

La noi este în totalitate alegerea ta cât timp petreci online și cât offline. Internetul funcționează bine, iar camerele sunt dotate cu cablu TV.

Ești în permanență la curent cu realitatea, dar te sfătuim să o iei în doze mici!

9. Poți plăti cu tichete de vacanță

Ai primit tichete de vacanță de la serviciu? Perfect! Poți plăti cu ele și lăsa banii pentru alte cheltuieli. Totuși, îți promitem că un concediu în Maramureș este destul de economic în comparație cu alte locații din țară.

De ce? Pentru că aici vii în principal să-ți hrănești sufletul și mai puțin să-ți încarci valiza cu o sumedenie de lucruri.

Așteptăm rezervarea ta la telefon +40 756 218 094 sau lăsându-ne un mesaj pe pagina principală. Ai grijă că locurile sunt limitate!

Punem accentul pe calitate înainte de toate, fapt demonstrat prin nota 9.7 de pe Booking.com și numeroasele recomandări de cazare în Maramureș pe care le primim pe pagina de Facebook. Ce zici, faci o escapadă la Pensiunea Bocrită?

Maramureș – „acasă” pentru 3 personalități ale României

În Maramureș găsești oameni deschiși la suflet și la minte, care au păstrat tradiția locală vie și nu ezită să o împărtășească tuturor celor ce le trec pragul. Pentru că, până la urmă, omul sfințește locul.

Maramures, Romania – top 5 destinații turistice

După cum v-am tot povestit, Maramureșul este de-a dreptul o oază de liniște și bucurie sufletească. În Maramures, o zonă aparte din Romania, vezi de-a dreptul peisaje rupte din rai și oameni ca pâinea lui Dumnezeu, asemeni unei vorbe des folosite....

Cele mai frumoase tradiții de Paște în Maramureș

La Pensiunea Bocrită, în Ieud, în inima Maramureșului, vei putea avea parte de o sărbătoare de poveste, noi îți oferim, pe lângă tipica cazare, o experiență maramureșeană 100% autentică, cu mâncare tradițională și masă festivă de Paște, petrecere cu ceterași ai zonei, costumuri tradiționale pentru a intra cu adevărat în pielea unui maramureșean.

Maramureșul – 13 curiozități fascinante ale locului

Maramureșul e locul în care te-ai duce și ți-ai dori să te pierzi fără nicio șansă de a te regăsi sau, mai degrabă, întoarce la realitate. Despre țara Maramureșului sunt o mulțime de spus, căci ne încântă cu istoria și curiozitățile ce-o înconjoară. Am luat deja în...

6 cele mai frumoase atracții turistice în Maramureș

Pornind din centrul Maramureșului, Ieud este o destinație de vacanță ideală, înconjurată de atracții turistice maramureșene deosebite. Situat pe Valea Izei, ai ocazia ca de aici să faci un traseu extrem de interesant pe plaiurile românești, care de altfel te vor...

Povestea satului Ieud din Maramureș, un loc nemaipomenit

Ieud este un sat din Maramureș, România, situat în comuna cu același nume. Se regăsește pe Valea Izei, undeva între Sighetul Marmației, Borșa și Vișeu de sus. Aici se află mult iubita noastră Pensiunea Bocrită. Dacă până acum ți-am oferit motive să vii în județul...

Află de ce trebuie neapărat să ajungi în Maramureș

Județul Maramureș este una dintre binecuvântările României. El adăpostește secrete sacre, ce se cred de mult uitate, care au contribuit la evoluția noastră ca popor, precum și la păstrarea tradițiilor de existența cărora majoritatea orășenilor nici nu sunt la curent....

Top 7 tradiții de Paște din Maramureș pe care trebuie să le încerci și tu

Am intrat în Postul Mare, ceea ce înseamnă că nu mai este mult și vom sărbători Învierea Domnului. Este perioada aceea în care ne gândim mai mult la sufletele noastre și ne amintim de strămoși, respectiv de Paște, prin tradițiile și simbolurile specifice românești....

5 pârtii pe care nu trebuie să le ratezi în Maramureș

Iarna e frumoasă oriunde... chiar și în mijlocul orașului. Deci îți poți închipui ce priveliște de basm este în Maramureș! Și nu te gândi la obiective turistice de văzut în Maramureș iarna. De fapt, uită de ele pentru moment și concentrează-ți întreaga atenție asupra...
Call Now Button